16/10/13

Sala i Martín ridiculitza l'amenaça de fuga de multinacionals de Malet

'Es pensen que són el centre de l'univers i són una merdeta', diu del president de la Cambra dels EUA a Espanya


Tota la notícia a:
http://www.vilaweb.cat/noticia/4150287/20131016/sala-martin-ridiculitza-lamenaca-fuga-multinacionals-malet.html

2 comentaris:

  1. El senyor Jaume Malet, President de la Cambra de Comerç dels Estats Units a Espanya, diu que el afer de l'Independencia de Catalunya podria portar una deslocalització de massiva de llocs de treballs i de l'inversions.http://www.naciodigital.cat/mobil/amplia/60549Dins de la meva ignorància, tinc que dir que no crec que sigui molt vàlida l'opinió del senyor Malet... als voltans del setembre del 2008 va invitar al senyor Zapatero, president del gobern espanyol per aquella època, a un acte organitzat a Nueva York per la Cambra de Comerç de EEUU a Espanya... sembla ser que les declaracions del senyor Zapatero no van estar massa encertadas... de fet, personalment crec que el senyor Zapatero no es podria guanyar la vida treballan de futuroleg... i penso lo mateix del senyor Malet. Va invitar al senyor Zapatero y la va "pifiar"... No va saber veura que el llavores president del gobern no en tenía ni idea del merdé en que estaba l'economia del estat espanyol. http://entendiendolahistoria.blogspot.com.es/2013/04/zapatero-el-sistema-financiero-espanol.html?m=1Crec que el senyor Jaume Malet ha pujat al carro de la por... de la por que ens volen donar els castellans a nosaltres, els cataláns. Si be es cert que les coses no seran fàcils, la gran majoria del poble català vol recuperar la llibertat. La gran majoria del poble català desitja administrar-se per ell mateix i deixar de ser expoliat per els castellans d'una vegada per totes. La Catalunya Lliure, sortirà del pou que ens han deixat els castellans. Senyors del tren de la por... paseu de llarg perquè en aquesta estació, Catalunya, no teniu res que fer! Els cataláns ja no tenim por!

    ResponElimina
  2. Estic totalment d´acord amb el Josep Massana i ja era hora que el Durán parles clar i evidentment van fer força las seves paraules, però jo soc CDC 100%.
    M´agrada molt el Sala i Martin.Jo estic a las sectorials de medi ambient i energia i porta amb la energia una emprenyada des-de fa 2 anys. Montoro i Soria al carrer.

    ResponElimina